The Crew: Mission Deep Sea - Nem kiegészítőnek akartátok?

írta: zogmund


Közzétéve: June 6, 2021 at 12:00 PM

Van egy, a maga nemében tökéletesen eltalált játék, a The Crew: The Quest for Planet Nine. 2019 év végén jelent meg, nagy csinnadratta vette körül, hiszen kooperatív, trick-taking (a.k.a. Ütés-váltós (sicc!)) és ha még ez nem lenne elég, a The Mind-hoz hasonlóan nincs benne kommunikáció! Vagyis de, itt azért ez jobban ki van találva.
Pár kártya, pár token és mehet is a játék! Erre most kicsit több mint egy évre rá kijön a The Crew: Mission Deep Sea ami az előző folytatása. Szintén csak pár kártya és pár token.

The Crew: Mission Deep Sea

Egyszer majd írok a The Crew-ról, mert nekem egy nagyon kellemes meglepetés volt, mély, összetett játékot ismertem meg benne, ami mellette még nagyon szórakoztató is tud lenni.
Ebben a sequelben ugyan úgy 1-9-ig vannak a kártyák 4 színben, csak itt ugyanezen kártyák kis célkártya verzióját felváltja másfajta kis célkártyák. Nagyjából ennyi a változás, a mechanika maradt.

Ettől függetlenül persze lehet még jó, hogy nagyobb variációi vannak a céloknak. Így elsőre kicsit feleslegesnek tűnik, inkább kiadhatták volna kiegészítőként.
Az ára nem vészes (5 000 Ft), de akkor is. A félár az félár, mindegy mennyiből :-)


The Crew: Mission Deep Sea The Crew
Na, ehhez szólj hozzá!:
Nem jelenítjük meg ezt az e-mail címet sehol sem.
2 + 2 =