Ez félrement: Pandemic 10th Anniversary Edition

írta: zogmund


Közzétéve: January 14, 2019 at 12:00 PM

Én kifejezettem szeretem a jubileumi kiadásokat. De tényleg! Igaz kevés olyan van, ahol az ár/érték arány olyan lenne, hogy akkor ezt most azonnal veszem is.
De nagyon sok jó kontentet szoktak belepakolni egy-egy ilyen dobozba, ami miatt általában érdemes megfontolni a vásárlást.
Nos a Pandemic esetében ez most nem sikerült...

Már mikor kinyitod a térképet, gyanús lesz a dolog. Szó se róla, nagyon szép, a designt jól eltalálták. De! Hogy használod vele a kiegészítőket? Sehogy. Na jó, persze lehet használni, csak hát nem erre találták ki.

A másik, nekem ez a fém doboz sem tetszik annyira. No nem azzal van a bajom, hogy fém, meg hogy néz ki. Hanem a csatok. Engem a gyerekkorom gagyi játék fém táskáira emlékeztet, ahol ezek a csatok mindig elengedtek és nem tartották a táskát. Itt is gyanús, hogy ez hamar megesik (persze van rajta opció, ha fel akarnád fúrni (!) a falra, de szerintem ilyet senki nem csinálna.)
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy van egy csúnya bug a térképen. Az egyik kapcsolatot (valószínűleg nem direkt) nem rajzoták fel két város között.

Sajnos ez nem jött össze, pedig a játék megérdemelne egy jó jublieumi kiadást.

Itt részletesebben is elmondják, megmutatják: https://www.youtube.com/watch?v=aJYYWQmfZqo


Pandemic Jubileumi kiadás Extra kiadás Ismertető
Na, ehhez szólj hozzá!:
Nem jelenítjük meg ezt az e-mail címet sehol sem.
7 + 5 =