Thinking Putty Puzzle

írta: zogmund


Közzétéve: March 2, 2019 at 12:00 PM

Szeretem a ThinkFun játékokat, a legtöbb esetben ötletes és jól skálázott feladatokból álló logikai játékokat készítenek.
A leghíresebb a Rush Hour (mindenkinek ajánlom), de pl (ha jól tévedek), ők voltak az egyik elsők, akik ilyen szabaduló szobás társasjátékot is kiadtak (Escape the Room: Mystery at the Stargazer's Manor), amiből aztán elég nagy és sikeres zsáner nőtte ki magát.

A legújabb játékuk a Thinking Putty Puzzle azzal újít be, hogy van benne ez a nyúlós, strapabíról "gyurma" (avagy Crazy Aron's Putty)

Thinking Putty Puzzle társasjáték

Én annyira nem vagyok oda az ilyen gyurmákért, összeragadnak, piszkolódnak, és akkor ki lehet dobni, hiába a jó minőség.

Itt meg ahogy nézem, le kell csípni belőle alapból (a rejtvények mindegyike olyan, hogy vannak kiinduló pontok és azokat kell összekötni, hogy nem keresztezik egymással a vonalak), aztán próbálni minél vékonyabbá hengergetni, hogy beférjen a megfelelő helyre.
Nem is tudom...

Sok társasjátékból van mobilos/számítógépes verzió, én ezeket szinte sose játszom, jobban szeretem "valóságban" játszani őket. Itt azért érzek némi bizonytalanságot magamban.
Nem is azért, mert nem bíznék abban, hogy jó rejtvényeket találnak ki, ebben még nem csalódtam, hanem hogy nagyrészt ez egy dexterity (ügyességi) játék lett, bár nem annak szánták.


Ismertető ThinkFun Thinking Putty Puzzle
Na, ehhez szólj hozzá!:
Nem jelenítjük meg ezt az e-mail címet sehol sem.
6 - 2 =