Flash Point: Fire Rescue - Tragic Events

írta: zogmund


Közzétéve: January 7, 2019 at 12:00 PM

No kérem ez érdekes! A Flash Point: Fire Rescue-hoz érkezett egy érdekes kiegészítő, a Tragic Events.

Egyrészt érkezik hozzá két új karakter minivel, ami mindig király :-) Az Extreme Danger stílusában készültek ezek a minik, szóval akinek csak az alap van meg, annak kicsit furcsa lesz.
Ezen kívül két nagyon jó dolog is jön a csomagban.

  • Egyrészt - a minikehz hasznlóan - pár kickstarter anyag került bele, amik egyedivé teszik a POI-kat. Ez nekem nagyon tesztett, már korábban is szemeztem vele, és gondolkodtam rajta, hogyan is lehetne ezt megvalósítani itthon. Pl van túlsúlyos áldozat (nehezebb cipelni), súlyosan / kevésbé súlyoasn sebesült áldozat, van amelyik robbanhat (!!), mert lélegeztető gépen van. Illetve megjelentek a zárt ajtók - szintén király dolog.

  • Másrészt, most már nem csak simán terjed a tűz, hanem - és itt jön kébe a cím - történnek ezen túl még mindenféle egyéb események. Persze általában nem épp a csapatot segítendő eventek... Ügyesen oldották meg ezt az újítást. Az eseményeket egy pakli kártya szimulálja. Először minden kártya sima terjedés, de van közöttük egy speciális, amivel bejön a képbe egy új esemény. Később még egy és még egy, a paklit pedig mindig újra keverjük.

Egy szó mint száz tetszetős újdonságokat vezettek be, érdemes lesz kipróbálni!


Kiegészítő Flash Point Flash Point - Tragic Events
Na, ehhez szólj hozzá!:
Nem jelenítjük meg ezt az e-mail címet sehol sem.
5 + 3 =