Idei kihívás - Tovább dübörgünk

írta: zogmund


Közzétéve: June 6, 2019 at 12:00 PM

A havi átlagot bőven sikerült teljesíteni, ráadásul végre sikerült régi kedvenc játékot is elővenni.
A májusi társaskörön volt egy Shadows over Camelot aminek azért is örülök, mert ez beletartozik a top kedvenc játékaim közé, de már nagyon régen volt az asztalon. Az, hogy kikaptunk mellékes, a játékélmény még mindig fenomenális!
Szintén itt próbáltuk ki a Good Cop Bad Cop-ot. A felszerelés kártyákat még szokni kell, de értem miért szertik sokan. Ez is szinesíti a party játék kínálatunkat a társaskörön :-)

Az újak közül rögtön kipróbáltuk a gyerekekkel a The Chameleon-t, ami nekem (egyelőre) jobban bejött, mint az Agent Undercover. Illetve a Codenames: Pictures-t, amit máris előszeretettel kombinálunk a többi Codenames játékkal (alappal vegyesen vagy a duettel, vagy mindhármat :-)).

Jó volt újra próbára tenni a szermmértékemet a Loony Quest-ben és a gyerekekkel vállvetve küzdeni hol a homokvihar fenyegette sivatagban (Forbidden Desert), hol az égő háztömbök között (Flash Point: Fire Rescue).

Építettünk állatkertet a Zooloretto-val és felfedeztünk új tájakat a Carcassonne: The Discovery-ban.

Jó kis hónap volt ez társasjátékos szempontból :-)

46 / 76


Flash Point One Year Challenge 2019 The Chamelelon Codenames: Pictures Carcassonne: The Discovery Forbidden Desert Good Cop Bad Cop Looney Quest Shadows over Camelot Zooloretto
Na, ehhez szólj hozzá!:
Nem jelenítjük meg ezt az e-mail címet sehol sem.
9 + 6 =