Találatok a következő címkére: The Chamelelon

Idei kihívás - Tovább dübörgünk

A havi átlagot bőven sikerült teljesíteni, ráadásul végre sikerült régi kedvenc játékot is elővenni.
A májusi társaskörön volt egy Shadows over Camelot aminek azért is örülök, mert ez beletartozik a top kedvenc játékaim közé, de már nagyon régen volt az asztalon. Az, hogy kikaptunk mellékes, a játékélmény még mindig fenomenális!
Szintén itt próbáltuk ki a Good Cop Bad Cop-ot. A felszerelés kártyákat még szokni kell, de értem miért szertik sokan. Ez is szinesíti a party játék kínálatunkat a társaskörön :-)

Az újak közül rögtön kipróbáltuk a gyerekekkel a The Chameleon-t, ami nekem (egyelőre) jobban bejött, mint az Agent Undercover. Illetve a Codenames: Pictures-t, amit máris előszeretettel kombinálunk a többi Codenames játékkal (alappal vegyesen vagy a duettel, vagy mindhármat :-)).

Jó volt újra próbára tenni a szermmértékemet a Loony Quest-ben és a gyerekekkel vállvetve küzdeni hol a homokvihar fenyegette sivatagban (Forbidden Desert), hol az égő háztömbök között (Flash Point: Fire Rescue).

Építettünk állatkertet a Zooloretto-val és felfedeztünk új tájakat a Carcassonne: The Discovery-ban.

Jó kis hónap volt ez társasjátékos szempontból :-)

46 / 76

Olvass tovább →

The Chameleon - Megtalálod?

Van, mikor megimersz egy játékot, és az az érzésed, hogy ezzel már játszottál. Vagy legalábbis nagyon-nagyon hasonlóval.

Van, ahol persze ez nem gond, sőt, azért veszed (pl a Carcassonne család), van, ahol viszont baj, az egyik bőven "megöli" a másikat.

No, hát a The Chameleon az a játék, amikor süt róla, hogy ez tök ugyan az, mint egy másik társasjáték (ez esetben a Spyfall a.k.a. Agent Undercover), mégis azt mondod, hogy: wow!

The Chamelelon

Olvass tovább →