Találatok a következő címkére: Escape: The Curse of the Temple

Idei kihívás - Nehezedik a dolog...

Az történt, hogy megjött pár játék, amit még tavaly (!!) rendeltem (Meg kettő amit idén, de azt is februárban).
Számszakilag ez azt jelenti, hogy +6 játékkal kell játszak idén, azaz most már havi 6.3-as átlag kellene. Ezt áprilisban is sikerült tartani, de megint leginkább a gyorsabb játékok kerültek elő.
Az áprilisi társaskör témája a kockák voltak, ennek megfelelően előkerült egy régi nagy kedvenc a Boggle, ami nagyban hozzájárult, hogy ma a társasjátékozás az egyik hobbim.
Aztán kikaptam párszor a BANG! The Dice Game-ban, de nem bántam, jó kis partikat játszottunk vele :-)
Illetve kétszer is bennragadtunk az elátkozott templomban, de éjfél körül teljesen jó volt az Escape.

A Last Letter esetében újra rájöttem, mennyire nehéz adott kezdőbetűvel egy odaillőt szót kitalálni egy dixites képről, illetve a Panic Lab-ban (ami az egyik új szerzemény idén) megint beigazolódott, hogy mennyire jó a gyerekek megfigyelő képessége.
Volt még egy Laser Chess (ha nem ismered, ajánlom, feltétlen próbáld ki!), és egy klasszikus a 2005-ös Spiel des Jahres győztese a Niagara.

És akkor lassan tényleg jöhetnek a komolyabbak.

37 / 76

Olvass tovább →

Escape Big Box

Van ez a fura játék. Mikor elolvasod, nem érted, mi ebben a jó (kockákat kell minél gyorsabban dobálni 10 percig...). Ha látod hogyan játszák, akkor már valami dereng, bár azért még a felhúzott szemöldököd jelzi, hogy vannak kételyek (a játékosok lapokat raknak le, bábugat tologatnak, gyémántokat pakolgatnak, "befagytam", "ember, kulcs!" és hasonló felkiáltásokkal dobálják a kockáikat). Node amikor játszol vele! Na, akkor megérted!

Most tehát az Escape: The Curse of the Temple a játéknak is megjelent a Big Box kiadása.
Nem is kevés kontenttel.

Olvass tovább →